VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

VI ERBJUDER OLIKA KONSTRUKTIONSTJÄNSTER

Vårt företag utför både inomhus- och utomhusbyggnationer av olika storlekar och omfattning. Som skickliga snickare kan vi hantera alla typer av projekt, oavsett storlek.

Altan

Vi har expertisen för att hjälpa dig att bygga en altan. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Byggfirma

Vi på Strids Byggnation AB har välutbildad personal för att du som kund ska känna att vi är ett tryggt val för dig. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Fönsterbyte

Vi har expertisen för att hjälpa dig att byta fönster. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Köksrenovering

Vi har expertisen för att hjälpa dig att genomföra en köksrenovering. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Microcement

Microcement är ett relativt nytt materian som skapar en modern och en fräsch look på ytor. Den appliceras på befintliga ytor. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Renovering

Vi har expertisen för att hjälpa dig att renovera dina rum. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Snickare

 Vi är professionella snickare som utför jobben du som kund pekar på. Vår personal är välutbildade för att du som kund ska känna dig trygg när dun anlitar oss för ditt arbete.

Tillbyggnad

Vi har expertisen för att hjälpa dig att utöka ditt utrymme med hjälp av tillbyggnad. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Totalrenovering

 Vi har expertisen för att hjälpa dig med en totalrenovering. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Uterum

 Vi har expertisen för att hjälpa dig att bygga ett uterum. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.