OM OSS

OM STRIDS

LÅT OSS PROFFS GÖRA DET

Strids Byggnation AB grundades 2020. Inom företaget finns mångårig erfarenhet sedan tidigare. Tack vare vår långa erfarenhet och vår omfattande kunskap kan vi erbjuda hjälp med allt inom byggbranschen. Vi har ett nära samarbete med andra byggföretag, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen.

Vi åtar oss alla typer av byggnationer, små som stora. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med ett enstaka fönsterbyte såväl som en större tillbyggnation.

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster och har kompetens inom olika typer av byggnationer. Vårt företag utför både inomhus- och utomhusbyggnationer av olika storlekar och omfattning. Som skickliga snickare kan vi hantera alla typer av projekt, oavsett storlek.

Vilka vi är

Vi på Ludwig Strids Byggnation AB är ett företag med rätt expertis för alla typer av byggarbeten. Du kan alltid vända dig till oss för eventuella arbeten. Tack vare vår långa erfarenhet så kan vi förverkliga dina drömmar. Allt arbete görs för att du som kund ska bli nöjd samt få det så smidigt som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

Ring oss på

073-625 84 62

Maila oss på

info@stridsbyggnation.se